Mijn naam is Aurélie Van Hulle, mama van 2 tieners. Na 5 jaar full-time mama te zijn was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin ik mijn creativiteit de vrije loop kon laten gaan.  Ik kwam ik op het idee om mijn eigen "Van bij Ons" snoepbakfiets te maken. Authentieke snoepjes in alle vormen en smaken. Ik wil heel graag dat er terug met liefde wordt gepraat over snoepjes, dat onze kinderen leren genieten van een snoepje met elk zijn eigen smaak en vorm.  Ik bleef verder dromen om mijn zaak uit te bouwen... en ja... "Van bij Ons" heeft nu reeds 4 jaar haar eigen winkel . Een gezellig winkeltje, met ouderwets vloertje en boordevol authentieke snoepjes, zoete attenties, pralines,versgebrande koffie,... Alles is er "net iets anders" en puur... Een voorwaarde om als product een plaatsje te krijgen bij "Van bij Ons" is kleinschalige, ambachtelijke productie. Met liefde gemaakt, met liefde verpakt en met liefde geschonken. Elke keer opnieuw, zoals het de eerste keer was.

"Van bij Ons" is ook infopuntvan het Brugse Ommeland. In de winkel heb ik een mooi plaatsje voorzien voor info van de streek en leuke brochures. Tijdens het voorjaar en de zomer kan je ook even op adem komen op ons terrasje voor de winkel en genieten van een hoeve ijsjes . Er is een speciale fietsroute voor de kids, hou het fietsnetwerk van het Brugse Ommeland goed in de gaten.

Met de feestdagen maken we ook leuk koffie plankje. Heerlijke om de gaatjes nog te vullen met een heerlijk kopje koffie. Een klein en zoet proevertje waar alle gasten gek op zijn!

Welkom in mijn winkeltje.

Groetjes, Aurélie

 

 

 


 

Contact

Van bij Ons Bruggesteenweg 46/A
8755 Ruiselede
België

Openingsuren :vanaf september nieuwe openingsuren !

donderdag 14u tot 19u
zaterdag 9u30-12u en 13u30 tot 18u

zon- en feestdagen gesloten

De week van sinterklaas zijn we open op :

dinsdag 3 december van 14u tot 18u
woensdag 4 december van 14u tot 18u
donderdag 5 december van 14u tot 19u
zaterdag 7 december van 9u30 tot 12u en van 13u30 tot 18u

Tijdens kerst en nieuw zijn we ook extra open!!!
+32 472 72 11 10 vanhulleaurelie@skynet.be